Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Baby

Indfang minderne med en gæstebog til barnedåben

Når et barn bliver døbt, er det en stor dag for familien. Der er mange gæster, der vil gerne hilse på barnet og give gaver, så det kan godt blive lidt overvældende. Det kan være svært at huske alle gaverne, gæsterne og minderne fra dagen. En gæstebog til barnedåb kan hjælpe med at indfange disse minder. I denne artikel fortæller vi, hvordan du kan bruge en gæstebog til at samle alle minderne fra dåbsdagen. Du kan finde et stort udvalg af gæstebøger til barnedåben her https://www.dahlsgravering.dk/259-gaestebog-til-barnedab. Hos Dahls Gravering tilbyder de tilmed at indgravere gæstebogen helt gratis. 

Hilsner fra gæsterne til dåbsbarnet

Barnedåben er en ganske særlig begivenhed, og det er naturligt at gæsterne gerne vil give barnet en lille hilsen med på vejen. Når man holder barnedåb, er gæstebogen et godt værktøj til at indfange minderne fra dagen. Med en gæstebog til barnedåb kan gæsterne skrive hilsner til barnet, og det er en hyggelig måde at huske dagen på senere. Gæstebogen kan også bruges som en scrapbog, hvor man samler billeder og andre minder fra dagen.

Brug gæstebogen som scrapbog

Gæstebogen kan også bruges som et album over dåben. Her kan man gemme billeder fra dagen samt invitationen, programmet mv. Alt i alt er en gæstebog til barnedåb en hyggelig måde at samle minderne fra dagen på.

Husk tilbage på den store dag med en gæstebogen

En gæstebog til en barnedåb er en god måde at huske tilbage på den store dag. Du og dine gæster kan skrive gode ønsker til den nye baby og forældrene ned. Dette er et vidunderligt minde, som forældrene kan se tilbage på i mange år fremover.

Gæstebog med indgravering til barnedåb

En gæstebog til barnedåb må gerne være ekstra speciel. Derfor er det oplagt at få lavet en personlig indgravering på gæstebogen. Det giver gæstebogen et eksklusivt touch. Få indgraveret barnets navn, fødselsdato, dåbsdato eller andet, der gør gæstebogen helt personlig.