3 gode dåbsgave ideer til barnedåben

Om det er dit eget barn som skal døbes, dit barnebarn eller noget helt tredje, så er der tradition for at give den lille baby en dåbsgave ved barnedåben. Det er selvfølgelig med forudsætning for, at du er inviteret som gæst til dåben. Men hvad giver man sådan en lille baby der skal have sit navn i gave? På siden her får du inspiration til 3 gode dåbsgave ideer til barnedåben. Vi kommer nærmere ind på hver enkelt dåbsgave hver i sær.

 

Tillykke med baby gavekurv

En tillykke med baby gavekurv, er en oplagt dåbsgave at give til en barnedåb. Her har du mulighed for at give en gave, som både baby, mor og far kan bruge. Der er måske en lille bamse, sutteklud eller lign til babyen, og lidt lækkerier og delikatesser til mor og far. Skal den være rigtig fin, kan du samtidig inkludere en flot buket blomster. En gavekurv er altid en god gaveide – også til barnedåb.

 

Børneplakat

Den lille ny har sikkert allerede fået sit eget værelse – ellers er det garanteret et på vej. Giv en børneplakat, som kan pryde den lilles værelse. Det kan være en almindelige børneplakat med dyr eller andre søde ting på. Eller det kan være en lærerig plakat, med alfabetet, tal og lign. Vil du gerne give en personlig dåbsgave til den lille, kan du også give en personlig dåbsplakat, med navn og fødselsdato på.

 

En sød bamse

En sød lille bamse er en klassisk dåbsgave. Og med god grund. Bamser er nemlig noget af det legetøj baby godt kan bruge, og det er samtidig noget de kan lege med i flere år. Ligesom ranglen, suttekluden og de andre baby ting, går bamsen ikke er mode. Den kan de have med sig selv når de fylder 3, 5 og endda 10 år. En bamse er den perfekte dåbsgave ti en lille ny baby.