Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Ikke-kategoriseret

Korset til kvinder – få flot figur med korset

Et korset er en beklædningsgenstand, som sidder stramt om mave, talje og hofter. Det er typisk kvinder, som bruger korset, og det giver en superflot timegalsfigur.

 

Korset til hverdag og fest

Korsetter er blevet brugt siden 1300-tallet. Et korset er både feminint og erotisk på samme tid, og det er ideelt til at fremhæve din smukke facon. Sammenlignet med corsager er korsetter mere hårde, men fælles for dem begge er, at de skal sidde tæt til kroppen.

 

Du finder mange korsetter, som du sagtens kan kombinere med bukser, kjoler eller nederdele til hverdag og fest. Du kan bruge et korset som alternativ til en BH, også hvis du gerne vil have noget undertøj, som dækker mere, og som samtidig er lidt ud over det sædvanlige. Et korset kan give dig følelsen af at være lidt ekstra feminin og sexet under hverdagstøjet. Du kan også bruge et korset som en glædelig overraskelse til din partner. Han vil helt sikkert synes, at du ser helt fantastisk ud.

 

Den rigtige størrelse og pasform

I de fleste tilfælde skal du bruge den størrelse, som du plejer, når du køber lingeri og andet tøj. Alligevel er det dog en god idé, at du måler dig grundigt, så du er sikker på at få fat i den helt rigtige.

 

Du har mulighed for at stramme og løsne korsettet, som det passer dig, og derfor vil du altid kunne opnå den mest optimale pasform. På bagsiden af korsettet finder du en snor og hertil en masse små loops på siderne, hvor snoren skal i. Du kan snøre korsettet i mange forskellige mønstre, men det nemmeste vil typisk være at snøre det ligesom dine sko. Det er et velkendt mønster, som er nogenlunde lige til, når det først er prøvet nogle gange.

 

Kvaliteter og stoffer

Korsetter er meget forskellige. Du kan vælge mellem mange kvaliteter og stoffer. Er du ude efter et korset til kvinder, så kan du kigge på nettet – her er der mange forskellige muligheder. En del korsetter har medfølgende trusser, som matcher. Du får derfor et sæt undertøj, som ser både godt ud, og som fremhæver din skønne krop.

 

Flere korsetter har indbygget strømpeholder. Strømper medfølger normalt ikke, men du kan nemt finde et lækkert par, som passer til.

 

Vil du gøre lidt godt for dig selv eller overraske manden derhjemme, er et korset en dejlig gave. Du kan helt sikkert finde et, som du kan lide, og som vil sidde helt perfekt på dig.