Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Ikke-kategoriseret

Plakater til børneværelset

Hvis du er på udkig efter sjove og kreative plakater til dit barns værelse, så er du landet det helt rigtige sted! I denne artikel har vi samlet nogle af de allerbedste plakater, som vil give dit børneværelse et personligt touch. Udover at være super sjove er disse plakater også meget informative – de fortæller historier om alt fra naturen til musikkens verden. Så hvad venter du på?

Tag et kig på vores favoritter herunder, og find den perfekte plakat til dit barns værelse!

– Plakaten “Solsystemet” er en sjov og lærerig plakat, som vil give dit barn et indblik i Solsystemet. Med denne plakat kan dit barn lære om de enkelte planeter, deres afstand til Solen og meget mere.

– “The United States of America” er en stor plakat, der viser alle de vigtigste stater i USA. Her kan dit barn lære om hvert enkelt states kendetegn, historie og meget mere. Du kan også nøjes med et kort over Danmark, opdelt i byer eller sogn. Men der er bare ikke så meget i det, som der er i USA.

– “Verdenskort” er en stor plakat, der viser verden set fra oven. Her kan dit barn lære om alle de forskellige lande i verden, deres hovedstæder og meget mere. Det er aldrig dårligt at vide hvor de forskellige lande ligger og hvad deres hovedstæder er.

– “Dyreplakaten” er en lærerig plakat, der viser et stort udvalg af dyr fra hele verden. På denne plakat kan dit barn lære om de enkelte dyrenes levevis, adfærd og meget mere.

– “Fuglehuset” er en plakat fyldt med farverige fugle. På denne plakat kan dit barn lære om de enkelte fugles adfærd, levevis og meget mere.

– “Musikkens ABC’s” er en plakat, der forklarer grundlæggende musikteori på en sjov og forståelig måde. Her kan dit barn lære om noder, akkorder, melodier og meget mere.