Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Baby

Vælg den bedste maling til børneværelset

Er der en lille ny på vej, eller har du allerede en, som gerne vil have sit værelse piftet op? Det kan gøres med noget billig maling, en god pensel og lidt kreativitet. Et børneværelse kan gøres unikt med lidt farve på væggene, og dit barn vil elske dig for det.

Det fine børneværelse

Barnets værelse er utrolig vigtigt. Det er det værelse, der skal være deres helt eget, og hvor de frit kan udtrykke dem selv. Der skal være plads til leg og legetøj, og også en smule rod til tider. Her kan de tale højt imens de leger, og de kan være helt dem selv. De kan selvfølgelig også være dem selv med dig, men det er noget andet, når de er på deres eget værelse; det er ligesom når du har hele huset for dig selv. Det er et miljø, der er specifikt indrettet til en selv, og man kan nyde det alene. Derfor er det også vigtigt, at dit barn kan få lov til at bestemme lidt over deres værelses udseende; også når det kommer til væggene.

Sjov og ballade

Mange voksne lever i hjem med fire hvide vægge, men det betyder ikke at vores børn også skal det. Når dit barn stadig er et barn, er det for tidligt at tænke over, at de bliver træt af deres farvevalg engang. Lige nu skal det handle om barndom og sjov, og så handler det om at købe hos Maler Maling, hvis det betyder, de vil have malet deres værelse i pangfarver. Bare rolig, det vil ikke bryde din pengepung; du kan sagtens finde billig maling, som stadig vil være flot.

Ro og elegance

Dog er der nogle børn, der ikke har lyst til stærke farver; andre vil måske hellere have noget elegant og sødt. Det kan også passe til helt små børn; der er en grund til, at der er god, billig maling, der hedder babyblå og babylyserød. Måske er dit barn vild med prinsesser og prinser; så passer de helt lyse farver måske bedre til deres smag. Derudover er lyse farver også med til at få et rum til at se større og lysere ud, som jo altid er en god ting.

Hyggelig hule

I kan også vælge lidt mørkere varme farver. Mørkere farver kan få rummet lidt at fremstå mindre, men det kan også virke mere hyggeligt; som en rar hule. Nogle børn finder lyse farver mest afslappende, og andre børn finder mere ro i de varme farver. Du må i selskab med dit barn finde ud af, hvad der passer dem bedst, så I kan købe den bedste type billig maling sammen.

Gør dit barn en tjeneste

Når du giver dit barn lov til at vælge en farve, de kan få malet deres værelse i, giver du dem noget ansvar og noget frihed, og det er noget, der betyder noget for et barn. De er fuldstændig ligeglad med, hvorvidt det er billig maling eller ej. Det fede ved situationen er, at deres forældre har respekt for deres ønsker og tillid nok til dem, til at kunne vælge selv.