Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Baby

Få et ekstra familiemedlem

Livet er meget arbejde, og det kan være endnu mere udfordrende at opdrage en familie. Hvis du føler, at du drukner i hverdagen, så er denne artikel noget for dig. Som ordsproget siger: “Det kræver en landsby at opdrage et barn” Derfor foreslår vi, at du ansætter en au pair for at lette presset i din hverdag.

En au pair er en person, der bor hos sin værtsfamilie og hjælper med alle opgaver lige fra madlavning til pasning af børn. Au pairs er som regel unge mennesker fra andre lande, som ønsker at lære en anden kultur at kende og samtidig tjene penge! Du kan få hjælp til at finde den rigtige au pair hos Aufini; de fleste bor sammen med deres værtsfamilie, så de hurtigt kan falde til og blive en del af familien.

Find den rette au pair allerede i dag

Hvis du er interesseret i at ansætte en au pair, kan du besøge Aufini’s hjemmeside og se hvordan det foregår. Vi ved, at det kan være svært at finde den rette person, men på deres hjemmeside kan man igennem et filter finde den helt rette person. Her kan du vælge din kommende au pair ud fra køb, alder, erfaring, nationalitet, og om hun skal bo hos jer eller ej. Når filteret er fuldendt, kan du se udvalget af au pairs, som du kan kontakte for at høre, om det skulle være interessant for dig og din nye au pair.

Forberedelse

Du kan også, inden du skal finde din au pair, skrive de opgaver ned, som du gerne vil have hjælp til at få din au pair til at klare for dig. Det kan være at stå for madlavningen at hente og bringe børn, tøjvasken, rengøringen eller luftningen af hunden. På den måde kan du nemt sende listen videre til din kommende au pair, og hvis hun/han er frisk, så har du fundet dig din nye au pair.