Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Baby

Forbered dig til og blive mor – 3 ting der er uundværlige som mor

Der er ingen tvivl om, at det at blive mor kan være en af de mest givende oplevelser i livet. Men det er også udfordrende og svært, især når man ikke er mentalt forberedt på de forandringer, der følger med babyshower, indkøb af ventetøj og endelig fødslen af ens smukke, lille glædesbunke. Det er vigtigt at vide, hvad man har brug for, når barnet er kommet til verden, og hverdagen er gået igang.

1) En kombivogn

En kombivogn er en rigtig god investering, når barnet går fra at være spæd til tumling. Men man kan allerede fra starten af, købe en kombivogn. En kombivogn er en barnevogn, som har flere end én funktion. Den har en almindelig barnevogn og en klapvogn på én og samme tid. Den kan bruges som barnevogn, imens barnet er mindre, end når barnet bliver større, og skal sove til middag. Og kan laves om til en klapvogn, når barnet bliver stor nok til at sidde oppe i flere timer ad gangen.

2) Babyalarm

I gamle dage lyttede man til børn, og håbede, at de ikke græd, når de stod nede i gården. I dag findes der babyalarmer, og nogle smarte nogen af slagsen. Det er en skøn til at have, fordi man kan sikre sig, at man kan slappe 100% af, imens barnet sover, uanset hvor det sover. Man kan få babyalarmer med videoer og med “tale-funktioner”, som bare gør hverdagen dét nemmere.

3) Sansegynge

En sangegynge er både til sjov og leg, men det styrker også barnet på sanser, og ikke mindst motorisk. En sansegynge er et solidt stykke redskab, som man kan hænge op huset indendørs. Hvis det ikke er muligt at hænge den op indendørs, fås den også i udendørs version.

En sansegynge er både god, når barnet er spæd, men den er også ideel, når barnet bliver større, og selv kan gynge. Børn bliver aldrig for store til at gynge, og den vil indeholde mange gode timers leg. Mange nybagte mødre bruger den til deres spædbørn, fordi den kan lave en stille og rolig vuggende bevægelser. Så kan barnet ligge og sove, eller pludre, imens man får ordnet noget praktisk, eller bare får slapper af.

Ej at forglemme, så vil det være et hit, når der er legekammerater på besøg, fordi de kan lege på gyngen, uden at det behøver at gå alt for vidt.