Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Baby

Oplev magien ved godnathistorien – hver aften.

Magien og nærværet med din helt egen superhelt inden der siges endegyldigt godnat, er det mest magiske øjeblik som forælder, korrekt? Der skal ikke herske tvivl om det nærvær og den ‘connection’ man føler ikke kan prissættes.

Men hvordan får man sit barn til at glæde sig til sengetid, lige så meget som man selv går og glæder sig? Mulighederne er mange, og de forskellige redskaber vil jeg i dette indlæg komme omkring. SPOILER ALERT: En af de gode tips er sengetøj, du kan se alt baby sengetøj og junior sengetøj – der rent evidens baseret får dit barn til at falde hurtigere og sundere i søvn.

Hvilket tekstil er bedst for mit barn?

Der er mange forskellige svar på, hvad der fungerer bedst for både dig og dit barn. Svaret bliver nok aldrig entydigt, da der er så mange forskellige tekstiler og blandingsprodukter på markedet. Jeg har dog fundet frem til sengetøj, som rent evidens- og faktabaseret er væsentligt bedre for børn – såvel som voksne egentligt. Det ene er bambus sengetøj, som er et perfekt alternativ til en god kombination er ultimativ komfort, og de perfekte egenskaber i form af temperaturregulerende, antibakterielt, svedabsorberende og allergivenligt. Det andet alternativ er uldsengetøj af 100% merinould. Vi ved alle hvor vigtigt det er, at børn går med uld – så hvorfor ikke sove med det også? Det kan det samme som bambus, og er 100% kradsefrit.

Allergivenlige alternativ

Det værste mareridt som forældre må være at pådutte sit barn skade – kortvarigt såvel som langvarigt. Lad os i fællesskab værne om vores børn, og sikre dem mod klamme væsner – fx. husstøvmider. En massiv mængde af husstøvmider kan på sigt være skyld i udviklingen af astma og støvallergi. Derfor er det vigtigt at tage sine forholdsregler ift. baby sengetøj og junior sengetøj – så er du sikker på, at du har gjort hvad du kan om ikke andet. Alt sengetøj fra Rex Sengetøj er også certificeret med OEKO-TEX STANDARD-100 KLASSE 1 certifikatet. Det betyder, at det er testet for mere en 300 forskellige skadelige stoffer for både miljø og mennesker. Dette er en sværeste klasse at blive godkendt i, da den skal opfylde alle krav i de andre 4 klasser også. Det er altså en klasse der er godkendt til børn fra 0-3 år.

Hjælper dit barn med at temperaturregulere

Baby uldsengetøj, baby bambus sengetøj, junior uldsengetøj og junior bambus sengetøj hjælper dit barn med at vedligeholde den samme temperatur hele natten og vedvarende. Det er altså slut med de hurtige temperaturskift, som hele tiden forårsager svedige søvnløse nætter – for jer begge. Så hvis du ønsker at spare alle for musten, er det altså en god måde at hjælpe den lille krop med at bibeholde korrekt kropstemperatur hele natten igennem og ikke kun når superhelten er vågen.