Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Baby

Der bør du overveje en slyngevugge til dine tvillinger

Hvis du har tvillinger, så ved du, at livet kan være lidt mere kompliceret. En af de vigtigste beslutninger, som forældre til tvillinger står over for, er, hvilken type slyngevugge de skal købe til deres babyer. Der er mange forskellige typer at vælge imellem, og det er vigtigt at sikre sig, at du vælger en, der passer til både dine behov og dit budget.

Vuggen er det traditionelle valg for forældre til tvillinger. De er meget større end en tremmeseng, og de giver også dine børn mulighed for at vokse med dem. En traditionel vugge kan skubbes frem og tilbage, og derfor kræver det, at man sidder ved siden af, hvis barnet gerne vil vugges.

Hvorfor er en slyngevugge så fantastisk?

Man kan få slyngevugger både til et barn, men også til tvillinger. Når man har tvillinger, er det vigtigt, at man gør det så nemt for sig selv, som overhovedet muligt.

Slyngevuggen er fantastisk, fordi den er designet på den måde, at barnet føler sig tryg på. Som navnet antyder, så slynger den om barnet, så det føler sig tryg. Barnets ryg er let krummet, ligesom den lå igen i mors mave. En slynge har generelt en rigtig god virkning på børn, der har svært ved at falde i søvn, eller som ikke sover særlig længe ad gangen. Slyngen er også designet sådan, at den tager hensyn til at belaste barnets haleben mindst muligt, samtidig med, at det forhindrer barnets baghoved i at blive fladt, som hvis det lå i en almindelig vugge eller seng.

Automatisk vuggesystem

Man kan tilkoble en motor på tvillingeslyngen, så den står og hopper lidt op og ned. Nøjagtig som den følelse, da de lå ind i mors mave. På en måde behøver du ikke at være fysisk til stede, når børnene sover, for den vugger helt automatisk. På den måde, kan man foretage sig nogle praktiske ting, som man altid er bagud med som mor, eller man kan vælge at tage en lur på sofaen, imens der er stille.

Find den helt rigtige slyngevugge

Der findes mange forskellige slyngevugger. Derfor er det en god ide, at undersøge markedet efter kvalitet, materiale og pris, hvis det har stor betydning. Køb smart slyngevugge til tvillinger fra Membantu, hvor du kan løbe tvillingeslyngen i 100% økologisk kvalitet, med håndlavede deltaljer, som oser af kvalitet. Slyngen har desuden et liggemål på 90cm og kan anvendes af børnene til en samlet vægt på 15 kg.