Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Baby

Tyngdedyne beroliger baby

Babydynen måler 70*100 cm og passer dermed i et almindeligt babydynebetræk.

Tyngdedyne til baby er designet til at berolige nervesystemet og hjælpe din baby med at finde indre ro. Måske har du selv oplevet den ro, som det giver, når du lægger en beroligende hånd på din baby, når det er tid til at falde til ro.

Babydynen laves enten med plastgranulat (kan vaskes ved 60 gr. i vaskemaskinen) eller hvedekerner (kan IKKE vaskes – holdes ren ved jævnlig gennemluftning i tørt vejr)

Babytyngdedynen kan hjælpe babyer med søvnbesvær eller udfordringer med at sove igennem en hel nat. Dynens tyngde hjælper med at berolige sanserne og skaber et trygt rum for baby.

En god nattesøvn er essentiel for at kroppen kan regenerere og danne det overskud, som gør at baby kan komme igennem den næste dag med fornyet energi.

Babydynen er fantastisk til at hjælpe baby med at finde ro i kroppen, og babydynen hjælper kroppen med at finde ro på den naturlige måde.

Tyngden hjælper med at fremkalde en masse af de gode hormoner i kroppen og på den måde, er det hjælp til selvhjælp.

Der er mange fordele, som at dynen for eksempel er stressreducerende – sænker niveauet af cortisol i kroppen, øger niveauet af serotonin og gør baby gladere, øger niveauet af melatonin og giver en bedre søvn, de er blød og behageligt at have på, samtidig med at den ikke larmer mere end en almindelig dyne og så giver den enormt meget tryghed

Babydynen kan kræve en smule tilvænning, men de fleste babyer har ikke brug for megen tilvænning, før dynens effekt indtræffer. Under alle omstændigheder er det vigtigt, at man giver det tid og introducerer babydynen i det tempo, som både du og din baby er komfortable med.

Babydynen er produceret i Oeko-tex-certificeret bomuld, der sikrer, at tekstilet er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Dynens fyld består af plastgranulat, som er testet fri for skadelig kemi og godkendt til blandt andet legetøj og fødevarer. 

Dynen laves med 3 kg som standard, men den kan fyldes med det antal kg du ønsker. Babydynens design sikrer, at de 3 kg fordeles jævnt ud i dynen og det sikrer også, at en lille baby er under mindre vægtpåvirkning end en større baby, og dynen fungerer derfor lige effektivt, om baby er få eller flere måneder gammel.