Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Baby

Hvad er det smarte ved en foldemadras?

En foldemadras er en praktisk og smart løsning, når man skal have en ekstra seng til gæster eller til et barn. Den er let at have med sig, og den kan foldes sammen, så den fylder mindre og kan stilles i en krog eller lægges sammenfoldet under en seng eller sofa.

Kan en foldemadras bruges til at sove på?

En foldemadras er nogle gange billigere end en almindelig madras. Det er fordi den er mindre, tyndere og dermed nemmere at producere og det er med til at gøre prisen attraktiv.

Det er dog ikke alle, der synes, at en foldemadras er behagelig at sove på. Dette afhænger dog ofte af, hvilken type foldemadras man har. Der findes mange forskellige typer af foldemadras, så det er vigtigt at vælge den rigtige, hvis man vil have den bedste soveoplevelse.

Ofte er en foldemadras dog en midlertidig soveplads, og de fleste mennesker kan godt holde til at ligge på denne type af madras en nat eller to. Har man rygproblemer, er en foldemadras dog næppe løsningen.

Hvilket materiale er en foldemadras lavet af?

Foldemadrasser er typisk lavet af en blanding af polyester og bomuld. Dette giver den en blød og behagelig overflade, som er ideel til at sove på. Foldemadrasser er også ofte forsynet med en polstring af skum eller latex, som gør dem endnu mere behagelige at ligge på.

Og så er foldemadrassen helt perfekt til til børnene at tumle og lege på. Her kommer kompaktheden ved foldningsmulighederne til sin ret. Madrassen er nem at tage frem til barnets leg og lige så nem at stille væk igen efter endt leg.

Hvor store er foldbare madrasser?

Foldemadrasser findes i en række forskellige størrelser, men de fleste af dem måler omkring 180-190 cm i længden og 90 cm i bredden. Nogle af de større størrelser kan måle op til 200 cm i længden og 100 cm i bredden.