Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Baby

Derfor skal du anskaffe en slyngevugge med motor

Som nye forældre kan det være meget svært at skabe rutiner i en travl hverdag med en lille nyfødt baby. Nogle dage kan det føles som om der simpelthen ikke er timer nok i døgnet til at nå alt, hvad der skal nås – og dertil kommer også den manglende søvn om natten. Det kan føre til manglende overskud, kronisk træthed og irritation – og det kan give skyldfølelser, når man føler sig som ”dårlige forældre”. Hvis du ikke allerede har købt en slyngevugge med motor, så kan det være en, der kan gøre din hverdag en hel del lettere.

Vi har her samlet 4 kæmpe fordele ved en slyngevugge med motor.

Din baby får en bedre søvn

Det er meget overvældende for en nyfødt at være uden for mors mave i den første tid. Sanserne bliver nemlig stimuleret helt anderledes, og det betyder, at nye indtryk og lyde kan være årsag til, at din baby har svært ved at finde ro, selvom trætheden melder sig. En slyngevugge er med til at skabe varme og nærhed, som baby kender inde fra mors mave – og de lette, vuggende bevægelser giver babyen en genkendelig tryghed. Babyen får på den måde ro til at slappe af, så den dybe søvn kan tage over. Det skaber en god søvnrytme, hvor baby vil sove længere og mere roligt. Det gør selvfølgelig også, at I som forældre får mere tid til andre ting.

Det hjælper ved kolik og refluks

Mange nye familier er presset af manglende søvn, og det er ofte på grund af kolik eller refluks. Slyngevuggen er her en uundværlig hjælp. Den hjælper nemlig med at give kolikramte babyer en tryghed, som får dem til at slappe helt af, så gråden aftager. Vuggen skærmer nemlig for stimuli, så baby har nemmere ved at finde ro – og slyngevuggen har også en positiv effekt på refluks, da babys hoved er hævet over mavesækken.

Den giver ergonomisk støtte

En nyfødt baby sover op til 20 timer om dagen, og det er derfor essentielt babyen ligger rigtigt og godt. En slyngevugge tilbyder en ergonomisk soveløsning. Dens bløde former følger kroppen og understøtter rygsøjlens udvikling. Den stimulerer babyens bevægelser og balanceorganet i øret. Det bidrager til at forbedre babyens motorik og udvikling. Den omfavner babyen på en sådan måde, at den skaber tryghed og ro for centralnervesystemet samtidig med at den ergonomisk passer på ryggen.

Den kan bruges over alt

En slyngevugge er nem at pakke ned, fylder næsten ingenting og kan hænges op mange forskellige steder. Der fås kroge til montering i lofter og dørkarme, og så findes der også stativer, som kan pakkes ned og stilles op over alt. Det gør det muligt at tage slyngevuggen med på ferie og weekender ude af hjemmet.

En slyngevugge med motor kan altså være helt uundværlig for nye forældre, men hvilken skal man vælge? Zleepii tilbyder en slyngevugge i forskellige farver af højeste kvalitet. Den er fremstillet af 100 % økologisk GOTS-certificeret bomuld – og de tilbyder slyngevugger til alt fra babyer (0-2 år/3-15 kg) og til junior (0-3 år/4-25 kg). En slyngevugge er meget værd i sig selv, men den bliver kun endnu være værdifuld, når du tilfører en vuggemotor til slyngevugge. Zleepii har en af de mest støjsvage motorer på markeret, og dens maks. belastning går helt op til 25 kg.