Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Baby

Sådan kommer du nemmest rundt i byen med barnet

Der er i dag flere og flere danskere, der er begyndt at cykle frem for altid at hoppe ud bag rattet i bilen. Og det er der flere gode grunde til.

Ofte har det noget med økonomien at gøre, idet det er billigere at cykle, men mange vil også gerne leve sundere, hvorfor netop cyklen er et godt alternativ til bilen. Dog er cyklen for mange også det mest praktiske valg for eksempel, hvis man bor i en storby og har svært ved at finde parkering til ordentlige priser også.

Nyder du friheden ved at cykle?

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du er en af de mange, der er begyndt at vælge cyklen til, når der er mulighed for det. Det kan for eksempel være, at du cykler til og fra job eller studie, at du tager cyklen, når du skal ned og handle, og når du skal hente og bringe børn.

Der er nemlig en stor frihed forbundet med det at cykle, idet man kan tage derhen, hvor man vil, lige når man har lyst til det. Og det giver også en høj grad af spontanitet i hverdagen.

Det kan være besværligt at have børnene med på cyklen

Dog er der mange, der finder det en smule besværligt, når børnene skal med. For det første kan de have masser af tasker fra børnehaven og skolen, der også skal med, og for det andet er det ikke dem alle, der selv er i stand til at cykle.

Derfor har du sikkert forsøgt dig frem med et barnesæde på din bagagebærer, men når først barnet sidder der, så er der ikke meget plads til overs til for eksempel tasker og indkøb. Det giver derfor nogle begrænsninger i den effektive hverdag.

Gør det hele lettere med en god ladcykel

Det er dog heldigvis noget, der findes en løsning på. Du skal nemlig bare tage et kig på de mange gode muligheder, der i dag byder sig med en ladcykel. Med en ladcykel kan du nemlig nemt, hurtigt og effektivt komme rundt i byen – og det er også noget, der gælder, når du både skal have børn, madpakker, tasker og indkøb med dig på farten også.

Det hele placeres sikkert nede i ladet, hvor du også har mulighed for at spænde dine børn forsvarligt fast – og så er det bare med at komme afsted.

Køb en Babboe ladcykel og kom effektivt omkring

Og for at det ikke skal blive alt for hårdt for dig, så bør du tage et kig på dine muligheder for at kom rundt i byen med en Babboe ladcykel. Her er der nemlig tale om en cykel, der giver masser af plads i ladet, og som der også er motor på. Derfor cykler du stadig, således du får motion, og det er meget billigere end bilen, men du kommer samtidig hurtigt frem uden, at du skal føle dig alt for besværet af for eksempel stejle bakker, modvind eller meget vægt.