Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Baby

Krystaller til bedre søvn

Mange mennesker ser mod krystaller, for at forbedre deres søvn. Det er måske ikke så underligt, da cirka én ud af fem dansker lider af søvnmangel. Det kan have store konsekvenser for livskvaliteten, men alligevel er gode råd dyre. Dog findes der særligt én krystal, som har vundet indpas i forbindelse med krystallernes comeback. 

Ametyst er en krystal der tilhører kvartsfamilien, ligesom mange andre krystaller såsom den populære rosakvarts og aventurin. 

Krystallens mineralske sammensætning har dog farvet den i en karakteristisk lilla retning, som i mange tusinder af år har været populær til fremstilling af smykker. 

Den populære sten blev samtidig symbol på afholdenhed. Det er da også her, navnet ametyst skal findes, da det stammer for det græske ord for ædruelighed. 

Men denne betydning skal fortsås på mere end den oplagte. 

Ametyst mod tankemylder og stress

Ædruelighed skal nemlig forstås på den måde, at der er tale om klarsyn for sind og sjæl. På den måde er ædrueligheden et symbol på, hvordan sløret fjernes fra vores tanker og følelser. 

Når støjen forsvinder og vi kan se klart, så er det nemlig muligt at handle uden frygt. Samtidig bliver det muligt at navigerer i tanker og bekymringer, uden at lade dem løbsk og dermed franarre os dyrebar hvile. 

Sådan kan du anvende ametyst

Hvis du også ønsker at prøve kræfter med en krystal der kan hjælpe dig til bedre søvn, så er ametyst derfor et godt sted at starte. 

Du kan med fordel placere en ametyst midt i rummet, så energien kan sprede sig i hele lokalet. Alternativt kan du lægge en ametyst under din hovedpude eller bære krystallen i et smykke. 

Hvis du er nysgerrig på ametyst krystallen og dens virkning kan du læse meget mere på https://savasana.dk/ametyst/ hvor du også kan blive klogere på hvordan der bedst arbejde med en ametyst.