Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Ikke-kategoriseret

Smukke smykker til kvinder

De fleste har hørt sætningen: diamanter er en piges bedste ven. Det er sandsynligvis også rigtigt, men måske behøves der ikke engang at kommes så højt op i prisleje trods alt. Der findes nemlig utroligt mange smukke smykker til kvinder, hvor alle kan være med og hvortil kvaliteten stadig bevares.

Må sølv og guld blandes?

Diskussionen om, hvorvidt sølv og guld må bæres på samme tid, kan virkelig dele vandene. Det er lige før, det svarer til at spørge ud i åbent forum, om hunde eller katte er bedst. Men faktisk er det efterhånden blevet moderne at blande, så flere og flere bærer både guld og sølv samtidigt. Men heldigvis er valget helt frit, og handler om smag og behag. Der er dog den fordel ved at turde mikse, nemlig at udvalget bliver markant større for smykke-elskerne.

Fordele ved at vælge belagt

At investere i rent guld eller sølv har prestige. Men fordelen ved det belagte er, at det er markant billigere – hvilket nok giver sig selv. Hvis man er typen, der har let ved at miste eller ødelægge smykker, svarer det sig nok bedst at købe de billigere varianter, altså de belagte. Desuden fejler disse absolut ingenting – deres kvalitet er ofte høj og designes mindst ligeså smukke.

Tidens trends – mange accessories på én gang

Det tager ikke lang tid at vurdere tidens største tendenser – det kræver blot et hurtigt kig på de unge. At observere hvordan de sætter mange, forskellige accessories sammen på én gang. De nøjes ikke blot med én ring på hver hånd, men flere fordelt på forskellige fingre. Der er ikke kun én halskæde, der er mindst én choker og én længere kæde på ad gangen. Hertil kan de belagte varianter være lidt venligere ved pengepungen.

Desuden gælder der ikke længere kun sølv eller guld. Perler og farver har i den grad også fundet sin vej ind. Små såvel som store, gerne farverige glasperler til alle slags smykker. Typisk beriges finger- og øreringe med farvede sten, som passer perfekt til foråret og sommerens blomster, mens det lyser efteråret og vinterens mørke op. Alle årstider gælder altså her.

Hop med på bølgen

Tiden er med enhver smag. Det er acceptabelt at blande guld og sølv, samtidigt med at farver og perler er moderne. Spekteret har aldrig været så bredt – så hop med på bølgen. Smykker er nemlig også enhver kvindes bedste ven.