Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Ikke-kategoriseret

Bestil lækker mad til en travl hverdag

Børnene skriger og har lavet en masse rod. Skolen ringer og vil vide, om du kan komme med på udflugt. Du har ovenikøbet et arbejde, du skal passe.

Alligevel er det jo dig, der skal stå for at få hverdagen til at fungere. Det er nogle gange et utaknemmeligt ”job” at være forældre. Pligterne dynger sig sammen omkring dig, og det går tit udover maden.

For hvem har tid til at planlægge en god madplan, handle ind og kokkerere hver evig eneste dag oveni alt det andet?

Heldigvis er der hjælp at hente. Bestil sandwich med levering og slip for at handle ind, lave mad og tage opvasken!

Uinspirerende mad gør hverdagen kedelig

Det kan være svært at finde på inspirerende mad hver dag. Tit lander planerne bare på den klassiske spaghetti bolognese. Eller rugbrød med leverpostej og spegepølse.

Sådanne retter har sine styrker. Det er billigt, let at lave og mætter også godt. Til gengæld har sådanne retter også sine svagheder. Laver man dem for tit, kan de hurtigt blive kedelige og uinspirerende.

Mange forældre har netop det problem. De falder tilbage på de samme lette retter gang på gang. Og det gør en grå hverdag endnu mere grå. Især når børnene plager om burger og pizza – endnu engang.

Derfor er en sandwich en god ide. En sandwich er nærende og en af de sundeste former for fastfood, du kan købe. De fleste børn kan godt lide sandwich – for der er simpelthen så mange valgmuligheder.

Kebab, kylling, falafel – hvad end hjertet begærer. Prøv derfor at købe en sandwich i dag og tag en slapper – det har du fortjent!

Mad leveret lige til døren 

Det fedeste, ved at bestille en god sandwich er, at de bliver leveret lige til døren. Du skal hverken sørge for at få børnene passet eller tage dem med på en lang tur. Du skal bare smække fødderne op og slappe af.

Se det derfor som en nærende og mættende fridag. Sæt noget godt musik på, lad børnene se noget børne-tv og spis noget lækkert mad. Ingen opvask eller indkøbstur, kun ren og skær hygge.

Det gør hverdagen sjovere og mere inspirerende, når der er noget at se frem til. Noget udover det sædvanlige. Noget der ikke er rugbrød eller spaghetti bolognese.

Og hvem elsker ikke en lækker, frisksmurt sandwich med dressing og noget godt, sprødt brød?