Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Ikke-kategoriseret

Mama pas godt på dig selv

Livet som mor kræver en del, og det kan til tider være svært at huske sig selv. Hverdagen går ofte op i babymad og bleer, og det er uden tvivl super drænende. Et utaknemmeligt job, som man stadig elsker himmelhøjt. Som mor gør man alt, hvad man kan for at sørge for, at den lille får det, som den skal. Du har sikkert læst side op og side ned, for at finde ud af præcis, hvad der er godt for dit barn, og hvad der ikke er. Men det er vigtigt, at du husker dig selv – bliv klogere på hvorfor i denne artikel.

Du skal være et forbillede for dit barn

Al den energi du lægger i at sørge for, at dit barn har det så godt som muligt, er en mega hård og drænende opgave. Men tænk over det – du gør alt dette for et andet menneske, men glemmer dig selv i farten – er det helt fair? Egentlig ikke. Du er forbilledet for dit barn og ved at tilsidesætte dig selv, jamen så viser du også dit barn, at det er okay for dem at gøre det. Ikke for at sige, at det er hvad de kommer til at gøre, men du har et ansvar overfor dine børn. Og det ansvar drejer sig om at vise, hvordan man skal gøre, ved at gøre og ikke ved at fortælle. Børn spejler sig oftest i deres forældre, og derfor er det så vigtigt, at du viser dem, hvordan de fortjener at blive behandlet, ved at behandle dig selv ligeså. Ja det er så svært både at have fokus på dit barn og på dig selv samme tid, men se det også som en mulighed for dig at lade en lille smule op.

Det er små ting der gør en stor forskel

Tænk over det, hvornår har du sidst gjort noget godt for dig selv? Skulle du tænke længe over det, eller ved du det ikke, så er det godt nok ved at være på tide. Det er forståeligt, at det er den lille, der optager din tid, men pas nu på, at du ikke brænder helt ud. Giv dig selv lov til at lade op og gøre noget godt for dig selv. Det behøver ikke være meget mere, end at du lige gør noget godt for dig selv i hjemmet, inden den lille vågner. Du kan købe en god og naturlig olie til hudpleje på naturligolie.dk.