VI ER DIN ENGROS TØJ FORHANDLER! 

VI ER DIN ENGROS TØJ FORHANDLER! 

NORTAGG er professionelle inden for engros mobiltilbehør og har igennem længere tid håndteret engros tøj. Hos NORTAGG har vi store mængder produkter på vores hjemmeside, som er klar til at blive sendt afsted mod dig. Mangler jeres virksomhed mobiltilbehør så er I kommet til det rigtige sted. NORTAGG har et stort sortiment som tilbydes til den bedste pris i Danmark.  

Indenfor engros elektronik har NORTAGG flere fantastiske tilbud til vores besøgende. Det kan være at I muligvis står og mangler den mest optimale skærmbeskyttelse for jeres medarbejdere, så deres mobiler fungerer bedst og de er i stand til at betjene dine købere optimalt. Som B2B grossist af elektronik tilbehør engros har NORTAGG mange muligheder for at fikse dine problemer. NORTAGG har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores SmartGlass som kan sikre en solid beskyttelse af din mobiltelefoner. NORTAGGs SmartGlass er utrolig stabilt på grund af vores produktion. I stedet for det tradionelle følsommme materiale som findes som en del elektronik grossist, har vi hos NORTAGG designet vores SmartGlass med en kombination af plastik og stærk glas, som giver os et stabilt produkt.  

Mangler I sportswear ?   

Vi har altid et stort vare udvalg af verdens bedste tøj, hvor jeres virksomhed kan finde mange gode valgmuligheder. Mangler organisation påklædning til dine kunder? NORTAGG har altid gode jakker af høj kvalitet, og vi forhandler B2B grossist, og derfor du kan få de korrekte til din virksomhed. NORTAGGs gigantiske sortiment strækker sig over en del forskellige kategorier, og vi kan derfor tilbyde et bredt sortiment af produkter. Vi er for det meste parat til at leve op til dine krav og distribuere den korrekte mængde. Eksempelvis har vi et kæmpe sortiment af træningstøj af høj kvalitet som vil passe perfekt til din butik. Vores udvalg vil også assistere din butik i den kommende tid eftersom varmen ankommer til Danmark og flere folk skal ud og hike igen. Som et eksempel vil vores sweatshirts være optimal til golf. Som B2B grossist har vi ofte et fuldt lager og gode priser klar til vores kunder, og NORTAGG tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved os er vores høje kvalitet. Vi handler kun med tøj i høj kvalitet, og I vil derfor altid være sikker på at modtage et godt produkt. Som grossist tøj er NORTAGG altid interesseret i vores kunders respons, og vi lægger en utrolig indsats i vores kundeservice. Kunder er derfor ofte inviteret til at vende tilbage med en vurdering efter I har givet vores elektronik en tester, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse endnu mere.