Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Business

Sådan får dit barn en mere aktiv hverdag

Sidder dit barn meget foran computeren? Har du svært ved at få dem ud fra værelset? Børn og unge bruger ofte meget tid bag ved en skærm. Dette er i sig selv normalt og helt okay. Dog kan det godt tage overhånd, hvis deres aktivitet og tid udenfor mindskes for meget. Derfor kan du her læse nogle tips til, hvordan dit barn kan blive mere aktiv. Det kan både være sjovt og socialt at være aktiv, og det kan du hjælpe med at vise dit barn.

Løbehjul børn

Trick løbehjul til børn er en sjov måde dit barn kan få noget aktivitet ind i hverdagen. Sådan et trick løbehjul til børn kan få dit barn til at være mere aktiv, og dette løbehjul kan sagtens fragtes til og fra skole. På den måde kan dit barn bruge deres trick løbehjul til børn i skolen sammen med deres venner.

Et trick løbehjul til børn åbner også op for muligheden for at lære nye tricks og blive god til noget aktivt. Dette kan give blod på tanden. Her kan du finde et trick løbehjul til børn: https://www.legehjulet.dk/. Dit barn kan hurtigt komme i gang med en aktiv hverdag.

Mindst en fritidsaktivitet

Derhjemme kan det være en god ide at lave en regel om, at dit barn skal have mindst en aktiv fritidsinteresse. Dette kan være svømning, badminton, fodbold, dans og meget andet. På den måde skal dit barn en gang i uge være aktiv sammen med andre på deres alder. Dette er igen både aktivt og socialt, hvilket er vigtigt for alle børn. Når dit barn har tilmeldt sig en fritidsaktivitet, er der ingen undskyldning for ikke at være aktiv. Dette kan også være med til at de kommer til at elske aktivitet endnu mere, fordi de synes det er sjovt.  

Skærmbegrænsninger

Det kan være en god ide at have nogle skærmbegrænsninger, hvis du har svært ved at styre, hvor meget dit barn bruger online. Dette kan være svært at indføre, men det en god måde at vise, at det er dig som bestemmer. Dit barn vil i fremtiden sætte pris på, at de ikke spildte alt deres tid online. Online aktivitet er ikke en dårlig ting. Dog kan det tage overhånd, hvis dit barn begynder at nægte at lave andet. Derfor er det en god ide som forældre at gribe ind og sætte nogle begrænsninger.

Aktivitet i familien

Det bliver endnu nemmere for dit barn at være aktiv, hvis resten af familien også er det. I kan finde på små aktiviteter, I kan lave sammen. Det kan være alt fra gåture til at hoppe på trampolin. På den måde kan dit barn, se at aktivitet er nødvendigt og en god del af en sund og dejlig hverdag. Denne form for aktivitet kan også skabe kvalitetstid i familien, hvilket aldrig er en dårlig ting. Når dit barn kan mærke din opbakning, kan det blive nemmere for dem at være aktive i hverdagen. Løft jer derfra fra sofaen og dyrk lidt motion sammen.