Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Baby

Paw Patrol – børnenes bedste venner

Med Paw Patrol får dit barn sig hurtigt en gruppe nye bedste venner, fordi de søde redningshunde er så venlige. Derfor vil du også opleve, at hvis dit barn først får en bamse eller en figur fra den populære tegneserie, så vil den bamse eller figur altid være ved barnets side. De søde bamser fra Paw Patrol er så bløde, at dit barn med garanti vil elske at have den i sengen, når han eller hun skal sove.

www.littlehappy.dk/paw-patrol finder du et bredt udvalg af de søde bamser og figurer fra Paw Patrol, som let vil blive en af dit barns nye bedste venner. Bamserne fra Paw Patrol kommer i flere varianter og forskellige størrelser, så du med garanti kan finde en Paw Patrol bamse som passer til lige netop dit barn. Med en Paw Patrol bamse kan du give dit barn trygge drømme, fordi der altid er en redningshund lige ved sengekanten.

Derfor er Paw Patrol så fantastisk

Der er rigtig mange grunde til, at du skal lade dit barn se den populære tegneserie Paw Patrol. Tegneserien er nemlig proppet med gode værdier, som kan være svære som forældre at få ind i børnene. Derfor er det en rigtig god idé at lade børnene se Paw Patrol og lege med Paw Patrol legetøjet, så børnene får de gode værdier ind i børnehøjde. Med Paw Patrol kan dit barn blandt andet lære om:

  • Hjælpsomhed – Redningshundene fra Paw Patrol er så hjælpsomme, at borgerne i byen altid ved at de kan regne med hundene. Dit barn vil hurtigt lære, at det er godt at være hjælpsom og gennem de mange redningsaktioner, vil barnet synes det er rigtig sjovt at hjælpe til derhjemme, fordi barnet selv kan lege at han eller hun udfører en redningsaktion.
  • Sammenhold – Hundene i Paw Patrol holder sammen lige meget hvad, og det er en vigtig egenskab at have når barnet skal til at opbygge nogle sociale relationer. Derfor er redningshundendes sammenhold med til at lære dit barn, at lige meget hvad der sker, så holder man sammen.
  • Forskelligheder – Alle hundene i Paw Patrol er forskellige, og derfor lærer børnene gennem tegneserien, at der skal være plads til alle, lige meget hvor forskellige man er. Hundene sætter stort fokus på, at forskelligheder er en fordel for en gruppe.
  • Samarbejde – For at løse en redningsaktion, så bliver hundene nødt til at samarbejde. Derfor vil dit barn hurtigt lære, at hvis man skal løse en svær opgave, så bliver man nødt til at samarbejde.

Få hjælp i hjemmet med Paw Patrol

Det kan godt være lidt svært at få børnene til at hjælpe til i hjemmet, men måske du ved hjælp af de modige redningshunde alligevel kan få lidt hjælp i hjemmet. Hvis dit barn har de små figurer fra Paw Patrol, så kan i hurtigt få gjort en redningsaktion ud af, at du skal have hjælp i hjemmet og på den måde vil dit barn blive helt vild med at hjælpe dig, ligesom hundene hjælper borgerne i byen. Pludselig vil både pligter og oprydning blive en leg for dit barn, som med sine små Paw Patrol figurer kan hjælpe med lidt af hvert.