Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Ikke-kategoriseret

På miniferie med familien i Rom

Rom er en af de smukkeste byer i verden. Hvis du leder efter en storbyferie, der vil behage alle i familien, skal du ikke lede længere end til Rom. Fra gamle ruiner til lækker mad, der er noget for enhver smag i denne fantastiske by. I dette blogindlæg giver vi dig nogle tips til, hvad du skal se og lave på din familieferie i Rom!

Colosseum: Hvis du besøger Rom med små børn, er en af de bedste ting at gøre et besøg i Colosseum. Dette gamle amfiteater vil helt sikkert imponere og fascinere dine børn. De vil kunne forestille sig, hvordan livet var for gladiatorer i romertiden! Sørg for at tage en guidet tur, så kan du lære alt om Colosseums historie.

Pantheon: Pantheon er en af Roms mest ikoniske bygninger. Dette antikke tempel er et must for alle, der besøger Rom. Selv hvis du ikke er religiøs, er Pantheon en imponerende ingeniørmæssig bedrift. Sørg for at gå indenfor og kigge op på oculus, hullet i midten af kuplen.

Trevi-fontænen: Trevi-fontænen er et af Roms mest berømte vartegn. Dette smukke springvand er et fantastisk sted at tage en pause og slappe af. Sørg for at kaste en mønt i springvandet, det siges at bringe held og lykke!

Vatikanstaten: Et besøg til Vatikanstaten er et must, når du er i Rom. Dette lille land er hjemsted for den katolske kirke, og det er fyldt med fantastisk kunst og arkitektur. Husk at besøge Peterskirken og det Sixtinske Kapel. Du kan også tage på en rundvisning i Vatikanmuseerne, hvor du kan se nogle af verdens mest berømte kunst.

Der er så mange ting at se og lave i Rom, at du vil blive forkælet med valgmuligheder! Vi håber, at dette blogindlæg har givet dig nogle idéer til din familieferie, uanset om du skal dertil i sommerferien eller om det er på en miniferie i Rom.