Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Ikke-kategoriseret

Solbriller til mor – derfor er det vigtigt

Et godt par solbriller kan forvandle dit look – også selvom du bare har jeans og en trøje på. Det vigtige er at vide, hvad det rigtige par er for dig. Læs videre for den ultimative guide til at finde de solbriller, som passer perfekt til dig.

Kender du din ansigtsform?

Der er to ting, som er vigtige, når du skal finde dit fremtidige par solbriller. Det første er at finde et par som er tidsløse, som du kan have på i flere år. Dog er den primære ting, som vil gøre dine solbriller perfekte til dig, at vide din ansigtsform. Der er 4 former for ansigtstyper: rund, firkantet, oval og hjerteformet. Nedenunder er de bedste solbrilletyper til din ansigtsform:

  • Rund: rektangulære eller runde former passer bedst til denne ansigtstype.
  • Firkantet: her passer rektangulære eller runde former også bedst.
  • Oval: firkantede solbriller er et godt match til et ovalt ansigt
  • Hjerteformet: et par med ”cat-eye” form komplimenterer denne form rigtigt godt.

Sommer er det perfekte tidspunkt at tage til stranden eller poolen, og uanset stilen på dine briller, så det solbrillernes fundamentale rolle at beskytte din øjne mod solens skadelige stråler. Det er derfor også essentielt, at dit par både beskytter, men også har et optimalt niveau af komfort. Du kan få mere inspiration til solbriller, så du er optimalt klædt på til den kommende sommer.

Spred glæden

Alle bliver glade for et par solbriller og derfor kan du også sprede glæden ved at give en du elsker et par! De er en optimal gave til både fødselsdage, jul eller Mors Dag. Det er jo faktisk heller ikke kun om sommeren, at det kan puttes i brug. Det er noget som du kan bruge hele året, og fremhæver et fedt look til alle, selv i vinteren. Derfor er stilen på brillerne selvfølgelig også en stor faktor at overveje. En stil på solbriller som har været konsekvent populære er flyverene, også kaldet ”aviators.” Du har måske set din yndlingskendte have dem på eller også har du måske selv ejet et par. Denne stil passer til storset alle forskellige tøjkombinationer og har en umiddelbar positiv effekt på hele dit outfit. Solbriller er et must-have for alle, om det er mand eller kvinde, ung eller gammel. Det har funktion, fungerer som tilbehør og kan bruges hele året rundt. Skynd dig at sikre dig selv et par, som du vil kunne bruge i årevis.