Den ny sovebog til Børn

Hypnosebog børn

Historien om Bjørnen Hr. Bjørnsen er en hypnose-bog til børn, der har svært ved at finde ro til natten. Bogen handler i korte træk om en Bjørn “Hr. Bjørnsen” der har været på fisketur og efter en lang dag, er han på vej hjem gennem “magi-skoven” Her møder han en masse af hans venner, der alle er trætte for til slut at komme hjem til sin hule hvor han skal sove med “lille-bjørn” 

 

Sovebog til børn

Sovebogen til børn er kommet i stand gennem j-hypnoses mange års erfaring med hypnoseterapi af børn, og behandlet for uro og rastløshed i sin hypnoseklinik i Vejle i over 10 år. Hypnosebogen er gennemarbejdet og er en blanding af læse/malebog- og grunden dertil er, at det får børnene til at sætte fantasien igang, og leve sig ind i verdenen af vennerne i magiskoven. Der er til bogen også en lydfil, som skal afspilles til puttetid, og hypnose lydfilen giver ro og får i mange tilfælde børnene til at sove, før den er slut. 

 

Hvorfor er søvn vigtig?

Søvn er en af de vitale behov vi har brug for og børn har brug for væsentlig mere søvn end voksne, det er i den dybe søvn, at man restituerer og hjernen gøres klar til en ny dag. Får man for lidt søvn, kan man få koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder og general mistrivsel. Derfor er sovebogen et godt redskab og med indtagelsen af hypnoterapeut Jacob Eickhardt fra J-hypnose vist sig at være særdelses effektiv. Den har været afprøvet på 50 børn med søvnbesvær og sovebogen har med overraskende succes vist sig enormt effektiv.

Hvem er J-HYPNOSE?

J-hypnose drives af Jacob, som gennem mere end 10 år i egen hypnoseklinik i Vejle behandlet både børn og voksne. Hypnose er et godt redskab til mange udfordringer og har vist sig effektiv til behandling af bl.a uro og rastløshed. Du kan læse mere om bogen og Sovebogen kan købes på www.hrbjorn.dk på siden kan man også købe Hr Bjørn som bamse og samtidig donere til Red Barnet.