Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Ikke-kategoriseret

Udforsk en verden af Hama Perler og skab dine egne designs

Hama perler sjov og kreativ måde at skabe og designe på. Med de små plastikperler og en perleplade, kan du skabe fantastiske designs og kunstværker. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, så er Hama Perler et sjovt og underholdende projekt for hele familien. Læs videre for at lære mere om Hama Perler og hvordan du kan komme i gang.

Hama Perler kommer i et stort udvalg af farver og størrelser. Du kan vælge mellem små perler, store perler, farvede perler og glitrende perler. Du kan også vælge mellem forskellige perleplader, såsom en perleplade med et mønster eller et perleplade uden mønster. Når du har valgt dine perler og perleplade, kan du begynde at designe dit projekt.

Når du har sæt alle perlerne på pladen, skal du stryge perlerne med et strygejern. Husk at bruge Hama strygepapir eller brug helt simpelt bagepapir som du ligger mellem perlerne og strygejernet.

Hama Perler er et sjovt og kreativt projekt, som du kan gøre alene eller sammen med venner og familie. Så hvad venter du på? Gå ud og udforsk verden af Hama Perler og skab dine egne designs!

Her finder du Hama perler på tilbud

Du kan finde Hama perler i de fleste hobbybutikker, og du kan også købe dem online i mange hobby webshops. Du skal dog være opmærksom på prisen, da de svinger meget fra butik til butik. Jeg køber oftest mine Hama perler på tilbud lige her hos Undermyroof. De tilbyder alle farver i både 1.000 og 3.000 poser. Derudover har en et hav af perleplader og samleplader til næsten ingen penge.

Derudover findes der over 60 forskellige farver af perlerne. Du skal derfor vælge de farver, der passer til de mønstre du ønsker at lave.

Sådan finder du inspiration til nye flotte perle mønstre

Hvilken perleplade skal jeg lave? Det spørgsmål får man ofte fra ungerne, eller stiller sig selv.

Derfor kan det være e god dé at søge lidt inspiration og se hvad andre har lavet af perlerplader. Herunder er nogle af de bedste steder at finde inspiration:

  • Søg på Google. Søg på Google efter “jule perleplader”, “Halloween perleplader” etc.
  • Kig på Pinterest. Pinterest boomer med flotte og unikke perlemønstre. Søg på Hama perler, og du finder et hav af smukke designs.
  • Køb eller lån perlebøger. Perlerbøger af eksempelvis Anja Takacs er en anden fantastisk måde at finde inspiration. I Anja Takacs bøger, er de forskellige perledesigns udpenslet med præcise mønstre.