Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Ikke-kategoriseret

Er du er gravid, kan morgenkvalmen afhjælpes med Agat

Der findes mange forskellige tilgange til at forsøge at afhjælpe forskellige problemer. Mange sværger til medicinske præparater, hvor andre tror på naturens gavnlige effekter. Der er meget, der ikke er videnskabelig evidens for, og derfor er meget også påstande. Du har måske prøvet at stå med et problem, du bare gerne hurtigst muligt ville af med, og så er du villig til at prøve hvad som helst – og hvorfor ikke. Det kunne jo være, at det hjalp, og det skader vel ikke at prøve.

Krystal & Healerhuset er et sted, hvor de tror på de gavnlige effekter ved sten og krystaller. Dette er ikke blevet påvist, og det er derfor et udtryk for deres egne overbevisninger og påstande. De vil fx påstå noget som dette: fjern morgenkvalmen med hvid agat. Det er der ingen garanti for, og uanset hvordan man vender og drejer den, bør du altså rådføre dig med din nærmeste sundhedsfaglige specialist, for at vende og dreje muligheder og andet, inden du påbegynder nogen som helst form for behandling – uanset hvilke redskaber det drejer sig om.

Sten og krystaller som redskaber i hverdagen

Mange anvender faktisk sten og krystaller som redskaber i hverdagen. Det kan være noget så simpelt som at gå rundt med en sten eller krystal i lommen, man kan gå rundt og nulre, når man føler behov for det. Det kan have en beroligende effekt, og dette skyldes, at man leder tankerne hen på noget andet, så man beskæftiger tankerne med noget andet, i stedet for fx kun at dyrke de tanker, der skaber bekymringer og uroligheder. Det kan altså være en god måde at aflede opmærksomheden og på den måde snyde dig selv.

Sten og krystaller kan faktisk også ganske enkelt fungere som fint pynt i dit hjem. Uanset om du placerer dem på hylder eller i vindueskarme, kan de farve hyggelige og farverige at se på. Især hvis de står et sted, hvor lyset i løbet af dagen har mulighed for at skinne på dem på en måde, så de bliver oplyst og viser deres sande potentiale med de forskellige farver.

Vores psyke betyder noget for oplevelsen af velvære

Men mange tror altså også på, at sten og krystaller kan påvirke os positivt. Igen skal vi slå fast, at der ikke er evidens for dette, og at det altså blot er påstande. Men man skal ikke lade sig narre af vores psyke. Den kan spille ind på meget, og hvis man tror nok på noget, kan det være, at man overbeviser sig selv om, at det egentlig forholder sig sådan.

Sten og krystaller findes i mange forskellige farver og variationer

Du kan få sten og krystaller i mange forskellige farver og variationer. Du har altså mulighed for at finde en sten eller krystal helt efter ønske og behov. Måske den skal være lille, så du kan have den med dig. Eller også skal det være en stor variant, så den kan stå og pynte i dit hjem, hvor den er til at få øje på.