Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Ikke-kategoriseret

Du må gerne prioritere dig selv, selvom du er mor

Måske du er helt nybagt mor, hvor alt er overvældende og nyt. Eller måske du har været mor i noget tid, hvor bleerne er ved at vokse dig over hovedet, og du kan næsten ikke huske, hvad du selv hedder, fordi du ikke har sovet igennem i flere måneder. Som mor tænker man altid på andre, før man tænker på sig selv, fordi man har børn, som skal have alt den kærlighed, som man har at give og et familieliv, som skal hænge sammen. Men det er mere end tilladt, at man til tider også tænker lidt på sig selv.

Din krop forandres, når du bliver mor

Det kan være en virkelig stor kropslig forandring, når man bliver gravid. Efter fødslen kan der lige ledes være en virkelig stor kropslig forandring. Du skal derfor til at acceptere, at det måske kan ses, at du har båret og født dit barn. Det kan derfor være grænseoverskridende og sårbart, når man skal ud i verden igen. Tøj som man er komfortabel i, kan derfor virkelig gøre en stor forskel.

Det kan derfor være en hjælp, hvis du finder en hjemmeside, som har meget forskelligt tøj og mange forskellige størrelser, så du kan finde noget, som også passer til dig og din, måske, nye krop. Sådan en hjemmeside kunne for eksempel være en hjemmeside som MAAK Shop.

Gør det overskueligt for dig selv

Man skal ikke undervurdere, hvor meget arbejde og tid det kræver, at være mor. Derfor fortjener du i den grad lidt selvforkælelse i form af nyt tøj, et nyt smykke eller noget lækkert til hjemmet. Men du er formegentlig presset på tid, derfor kan onlineshopping være en stor hjælp, da det er nemt og overskueligt. Find også en god hjemmeside, der indeholder lidt af hvert, så du ikke skal bruge flere forskellige hjemmesider.