Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Ikke-kategoriseret

Hvorfor vælge en polo med tryk?

Polo med logo er til den virksomhed der ønsker det stilrene i en skjorte, men det nedtonede i en T-shirt. I kan sammen med os hos TopSupplies designe jeres poloshirts, og være med i processen helt fra start til slut. I kan være helt sikker på i med en polo med logo bringe jeres virksomhed ud i byrummet, og dermed også få en masse nye kunder.

Fordelene ved at vælge en polo med logo hos TopSupplies er det at I helt selv kan bestemme hvordan de skal se ud. I kan nemlig gå løs i vores store sortiment, og skabe præcis de trøjer som I står og mangler til jeres medarbejdere. Her kan I nemlig gå amok bland alle regnbuens farve, så har i eksempelvis en signatur farve og ønsker at holde jer til den, kan I vælge den farve. I kan selvfølgelig også bare vælge en farve som I synes passer godt til jer. Ud over de mange farver har vi også et hav af modeller. Om det så skal være til mænd eller kvinder, betyder ingenting. Vi garanterer at vi kan give alle dine medarbejdere eller modtagere en polo med tryk. Det er rigtig vigtigt at når I skal designe jeres poloshirt at I har jeres modtagere i mente. Er de nogen som går op i miljøet, kan i med fordel vælge at gå i den miljøvenlige retning. Her kan vi også sørge for dig. Vi har nemlig en række af polo med logo som er mærket som miljøvenlig. Her kan det være alt fra produktionen eller materialet. Vi har nemlig materialer som økologisk bomuld og RPET. Derudover har vi også tøj mærket med OEKO-TEX. Så vil I sikre jer at jeres poloshirts som ikke bare ender i bunden af skabet, men at alle deres modtagere bliver glade, kan I med fordel have valg af materiale i tankerne. Ud over materiale har vi også flere muligheder indenfor tryk. Kunne I godt tænke jer at få broderet jeres logo og ikke bare trykket som normalt. Kan vi også hjælpe jer. Når I står og skal vælge tryk, er det også vigtigt at tænke over hvilket design i har. Her kan I for eksempel vælge at få trykt jeres logo, budskab, kampagner eller noget helt fjerde. I skal blot sende os jeres ønskede design og resten står vi for.

Poloshirts til jeres events

Står I og skal på messe eller konference, vil nogen pæne og stilrene polo med logo være helt ideelle til jer. De vil give jer den seriøsitet som en T-shirt ikke kan, men at det heller ikke skal være for fint som en skjorte er. Det vil give jer en professionel udtryk som vil gavne jeres virksomhed. Det vil forlade jeres kunder i godt humør som gør de med sikkerhed kommer tilbage til jer.

Sammen med os hos TopSupplies kan vi bringe jeres virksomhed ud i lyset. Dette vil give jer en bredere kundekreds med loyale og tilfredse kunder.