Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Ikke-kategoriseret

Julen og gaverne står lige for døren

Når vi rammer december, så er det igen tid til at give din partner en masse lækre gaver!

December er en kold og grå måned, men det den er mest kendt for er alligevel hyggen og gaverne. Det er den måned hvor vi gennemsnitlig giver flest gaver. 

Det betyder at du hvert år ved den tid skal have åbnet op for den kreative kasse og finde på noget du kan købe eller lave. De fleste vælger uden tvivl versionen med at købe gaverne, da tiden hos de fleste ikke er der til at lave dem selv. Men hvad skal du nu give din partner ?

Gaver til manden!

Som de fleste ved elsker mænd altid ting som ny fladskærm, værktøj, alufælge til bilen eller en ny computer. Det kan dog godt smadre dit budget lidt at skulle ud i den slags. Så hvad skal man give manden under træet. Noget af det de fleste mænd elsker er en god flaske spiritus. Det er naturligvis lidt forskellig hvad der drikkes, men du er uden tvivl bekendt med om han er til whiskey, cognac, rom eller vodka. Tilbehør til sport eller hobby er også altid et hit. De færreste kvinder forstår det, men en boremaskine eller et par nye løbesko giver altid glæde i den mandlige lejr. 

Gaver til kvinden!

Kvinder har altid en masse gaveønsker. Sådan frit fra hoften kan de fleste kvinder hurtigt nævne en 15-20 ting de ønsker sig. Det gode er at det ikke nødvendigvis behøves at være dyre ting. Faldgruben her dog stilen. Kvinder ved nøjagtig hvad farve, form og udseende tingene skal have. Så træder du i spinaten her, så kan det give bagslag. Er hun en størrelse Medium, så får du ikke points for at købe frækt lingeri i størrelse Large. Hun vil nok nærmere spørge, syntes du jeg ser så stor ud. Derfor gælder det om at lave lidt research inden du køber tøj. En sikker vinder er altid hendes ynglings parfume. Specielt hvis du vælger den dyre. Tjek badeværelset og er den ved at være tom, så skyd et billede og tag det med i parfumebutikken.  

Gaver til jer!

En ting mange glemmer er forholdet i december. Derfor er det en god ide at huske lidt på den del også. Det er en måned hvor man er mere inde end ude, så derfor kan man jo lige så godt bruge tiden fornuftigt. En sjov ting der de sidste år er kommet frem er den erotiske julekalender. Den er spækket med sexlegetøj og lingeri, der kan være med til at gøre de 24 dage op til jul noget sjovere. Hver dag venter der en ny overraskelse som skal afprøves. Det er her man hurtigt får lyst til at fejre jul helt til påske.