Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Ikke-kategoriseret

Mangler du Bluetooth pods? 

Mangler du Bluetooth pods? 

Hos os finder du et enormt sortiment af Bluetooth headset, blackpods dk er eksperter inden for Blackpods, og ved derfor hvad som er essentielt, hvis man skal købe nye trådløst headset. Noget af det afgørende man skal tage højde for er brugstiden, altså hvor lang tid man kan lytte til din favoritlydbog eller sit favorit nummer. Er du ude at gå en lang tur og ønsker at man kan høre musik på hele tiden er det dejligt, at den kan bruges i samme tid, som en regner med at være afsted i skoven for at gå.  

Genopladeligt etui 

De fleste nyere Bluetooth høretelefoner er med et etui, som er en bitte kasse, som man kan putte sine Apple AirPods i. Her hjælper etuiet dig med at holde overblik over dit trådløst headset i og derved sikrer, at du ikke taber den ene af sine pods. Etuiene kan samtidig benyttes som strømforsygning, så mens man ikke hører til lydbog, så oplader de ens Apple AirPods og man vil kunne opleve en bedre over all lyttetid, det er hvad blackpods dk vil kalde for smart. 

Til hverdagsbrug 

Bluetooth høretelefoner er en stor del af hverdagen, da du tit bruger disse i sin dagligdag. Her tager du trådløst headset frem når du skal vente på nogle eller er i kollektiv trafik. Derfor er det afgørende at du har ladet Blackpods op, så du ej behøver stirre ud i luften og ikke kan lytte til lydbog.  

Er man et sportsmenneske? 

Er du i fitnesscenteret og tit oplever at der er en ledning i vejen, der forhindrer dig i for at man kan gøre din træning rigtigt, så er trådløst headset den rette løsning til dig, da de er foruden ledning og herved sikrer dig at der ej er noget, som irriterer dig, så man kan fokusere på det, der er essentielt.  
Det er ej kun i sportens verden, at Bluetooth pods er dejlige, da de lige til kan benyttes i hjemmet, når man vasker tøj fordi man kan benytte din tid effektivt eller bare få det gunstigste ud af en irreterende opgave, som man skal udføre derhjemme og som du blot helst vil være fri for.  

Kan anvendes ved arbejdet 

Bluetooth headset kan anvendes, når du er på arbejdet og vil føre opkald, da de fleste Bluetooth headset i dag er med mic, så man undgår for at skulle holde telefonen oppe ved øret. Så kan man ligeledes benytte begge arme samtidig og kan hurtige klare en forespørgseler  

Undgå besvær 

Apple AirPods er uden ledning og dermed slipper man det trælse ledningspinat, som du uden tvivl kan få med headsets, der har ledninger, som hurtigt kan blive viklet sammen og herved tager dig tid at vikle ud for bare at skulle høre til lydbog. Med trådløst headset undgår man alt det besvær, der kan komme ved headsets som kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne knække og dermed gøre dine høretelfoner uanvendelige. Det kan man snildt slippe for med trådløst headset 

Hos BlackPods dk ser du ens næste Apple AirPods.