Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Baby

Guide: Sådan vælger du den rigtige kuffert til børn

Der er ikke noget bedre end at tage hele familien med på ferie, men de små skal selvfølgelig have deres egen kuffert med. Her kan de have deres legesager og alle de andre ejendele, som er vigtige for dem at have med. Men hvordan vælger man egentlig den helt rigtige kuffert? Det får du svar på her.

Derfor bør børnene have deres egen kuffert

Der er ikke noget bedre, end når hele familien skal med på tur, selvom det kan være en smule besværligt. Til gengæld bliver turen meget lettere, hvis du lader børnene medbringe deres egen kuffert, som de selv har ansvaret for at bære. Er du i tvivl om, hvilken kuffert du skal vælge, kan du finde en oversigt over de bedste kufferter til børn her.

Når barnet selv medbringer sin egen kuffert, så får han eller hun selv ansvar for sin bagage, og det er smart, uanset om den står på weekendtur til bedsteforældrene, eller det er den helt store udlandsrejse, som I skal på. Når du skal vælge kuffert til dit barn, er der flere ting, som det er vigtigt, at du er opmærksom på.

Sådan vælger du den bedste kuffert til dit barn

Før du vælger en kuffert til dit barn, er det vigtigt, at du er opmærksom på, den skal være nem at have med rundt. Det er derfor en god idé at vælge en kuffert, som har spinnerhjul, så den nem at bevæge sig rundt med. Samtidig bør den også have et teleskophåndtag, som kan indstilles efter barnets højde.

Herudover er materialet, som kufferten er lavet af, også afgørende for, hvor lang tid den kommer til at holde. Du kan få kufferter, som er lavet af mange forskellige materialer – eksempelvis hård plast eller polyester. Leder du efter en børnekuffert, som skal medbringes på flyrejser, så er det en god idé at vælge en ‘hard case’-kuffert, så den kan holde til at blive transporteret.

Lad børnene tage ansvar for deres eget bagage

Når du vælger at give børnene deres egen kuffert, så kan de lære at pakke deres bagage, uden mor og far skal være med. Det giver de små mulighed for selv at tage ansvar for, hvad de skal have med på rejsen. Det er dermed ikke forældrene, der bestemmer, hvad de skal have med. Det er dog en god idé lige at tjekke, om de har fået det hele med efterfølgende.

Når du skal vælge en kuffert til dit barn, så er det desuden en god idé at lade dem være med til selv at bestemme, hvilken kuffert de skal have. Du kan vælge kufferter med søde, sjove og seje motiver, som gør kufferten til deres bedste ven, når de er afsted på ferie – og samtidig letter den arbejdet for dig som forælder, fordi du ikke selv skal bære rundt på børnenes bagage.