Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Baby

Kapok madras til babyer og børn er altid en god idé

Går du og overvejer hvilken madras du skal erhverve til dit barn? Jamen så vil jeg da klar anbefale en økologisk kapok madras.Sagen er den at den er skøn. En økologisk kapok madras har så mange gode egenskaber, så jeg har valgt at skrive en lille artikel her om dem. Først og fremmest, så vokser kapok 100% naturligt. Træerne har en fantastisk smuk blomst, som høstes, når den er i afblomstring, og træet kan få lov at blive stående. Der skal ingen pesticider eller andre unaturlige kemikalier til i væksten af træerne. Så for moder jords skyld, så vælg en naturlig og lækker økologisk kapok madras.

 

Vælg også en kapok madras for din egen skyld

Kapokken har nogle super skønne egenskaber, hvad angår temperaturregulering og fugttransporterende. Begge to områder er geniale at have med i betragtningerne, når det gælder valget af madras. Vi bruger trods alt en hel del af vores liv på den jo. Og det er altså ikke egenskaber som man bare kan tage for givet. Jeg har set tests af absorberingsevne nerne, på fx syntetiske madrasser, hvor min kæbe bare falder ned. Kapok er for vildt. men det er bambus egentlig også. I den forbindelse vil jeg da lige smide en lille ekstra anbefaling ind på et sæt super lækkert bambus sengetøj

 

Nå men vi kom fra kapokken jo

Der er også en anden fordel ved at bruge kapok. og det er den signalværdi den har. Den slags går jeg faktisk en hel del op i. og det ikke uden årsag. Når vi taler om miljø og klima, så kommer vi nemlig ikke uden om værdien af de signaler, som vi udsender, ved de valg vi tager. Jeg har vidst være inde på det før, men her kommer den igen. personligt ville jeg nok ikke kunne undgå at mine venner og familie ville finde ud af at mine børn sover på kapok madrasser, og den delte viden spreder sig ringene i vandet. Ikke nogle tossede ringe at få spredt. Specielt ikke med den viden jeg netop har givet fra mig her i artiklen. 

Jeg håber på at mine ord her kunne inspirere dig til dit valg af madras til dine børn, og så håber jeg inderligt at du vælger en i kapok.