Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Ikke-kategoriseret

Min store rejse til England

Jeg sad i skolen, og havde time. Jeg var så træt, og ville bare hjem og sove. Klokken var 14 og jeg havde snart fri. Jeg havde fri klokken 15, og skulle med det samme hjem efter at sove. Jeg skulle også nå at pakke mine ting, så jeg kunne ikke sove hele dagen. Jeg skulle nemlig ud og rejse med min familie. Vi skulle til England, og jeg havde virkelig glædet mig længe til rejsen. Jeg har ikke været ude og rejse i lang tid, og havde bare brug for at komme til et andet land. Sidst jeg var ude og rejse, var jeg 5 år gammel, og kan slet ikke huske det. Jeg husker ikke hvordan det er at sidde i fly. Det blev så lidt senere og jeg havde pakket alle mine ting. Vi skulle rejse i nat. Klokken blev 2 og vi tog alle imod lufthavnen. Vi tjekkede så ind, og ventede på vores fly. Vi kom så ind i flyet, og fløj til England. Jeg glædet mig virkelig. Vi kom så derned, og hen til vores hotel. Vi fik et virkelig smukt hotel, med en masse god mad. Det endte med at være en virkelig god rejse. Vi fik prøvet en masse nyt. Efter en uge i England var det tid til at vi rejste hjem igen. Det var virkelig ærgerligt da jeg gerne ville have blevet her i længere tid. Jeg elskede at rejse. Vi tog så tilbage til Danmark, og det første jeg måtte var at få min skærm skiftet. Jeg havde nemlig taget en masse fede billeder, men fik min skærm smadret dernede. Jeg tog så ned til fixphone.dk for at få den skiftet. Det klaret de hurtigt, og nemt. Nu kunne jeg se alle de flotte billeder jeg fik taget.