Mamawise

Alt om baby, teenage og navne

Baby

Komplet huskeliste: når du skal have en lille ny

Har du fået styr på det hele før baby melder sin ankomst? Der er så mange ting der skal være klar før den lille ny bliver budt velkommen i familien. Det kan virke overvældende og det kan derfor være en god idé at lave en huskeliste over alle de ting der skal gøres klar.

I denne artikel får du en komplet liste over alt du skal bruge til dig selv og den lille ny.

Få styr på de små ting

Stofbleer og engangsbleer skal du have massere af, stofbleer har utallige formål og du vil hurtigt finde ud af, hvis du ikke har nok. Pas på med at købe for mange engangsbleer da den lille hurtigt vil vokse og dermed også skal bruge en større størrelse ble.

Du skal ydermere have wet wipes eller skumklude, zinksalve, vatpinde til navlen og babyolie. Det er vigtigt at du også husker dig selv og hvad du har brug for efter fødslen du får både brug for natbind, smertestillende, salve til brystvorterne og ammeindlæg. Sutteflasker, brystpumpe og en babyalarm er tre ting der er ekstremt rare at have.

Det er vigtigt at baby får en god babydyne og måske endda to, en til barnevognen og en til vuggen. Sidst men ikke mindst er det også vigtigt, at du husker tøj til den lille ny, en god idé ville være at købe det i forskellige størrelser da den lille ny hurtigt vil vokse ud af de forskellige størrelser, på denne måde er du bedst beredt.

Et god bud er børnetøj i mærket Serendipity, da dette er økologisk og GOTS certificeret børnetøj.

Når der er kommet styr på de små ting, kan du vende fokus mod de store

Når I skal have en lille ny er det rart at have alt på plads inden han eller hun kommer.

På den måde sikre i jer at tiden og overskuddet går til den lille ny i stedet for indkøb. Før baby kommer er det vigtigt at have en vugge eller tremmeseng klar. Fordelen med vuggen er at den ikke virker så stor for den lille som er vant til og tryg ved meget lidt plads.

Fordelen ved en tremmeseng er at den lille ny kan vokse i den og i slipper for omkostningerne der er ved hele tiden at skulle købe en ny seng.